30 Aralık 2008 Salı

2008 Neler Ettin Sen Bana?

Hayatımın epey olaylı,karışık ve kopuk yıllarından birisi oldu 2008. Kaldı ki ben epey olaylı,karışık ve kopuk yıllar gördüm yine de 2008 bana "PES!" dedirtmeyi başardı.

"Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer yıl" derler ya hani. İlk defa buna inandım. 31 Aralık 2007 Sabahı geçirdiğim ufak ancak çok tehlikeli ve gözümü açan motosiklet kazasından sonra yine aklıma uzun süredir birlikte olduğum Özge gelmişti. Kendisini çok sevdiğim ve bana çok kıymet verdiğini bildiğim için böyle zamanlarda hep " bana birşey olsa hayatı mahfolur" düşüncesi gelirdi aklıma.

O gün de kollarımda uyurken ona evlenme teklif etmeye karar vermiştim. Şu gün düşününce 7 ay sonra ayrılacağımı söyleseler yine de teklif ederdim. Sonuçta anne-babasıyla yaptığım 5 saatlik konuşma aldığım Tektaş ve düzenlediğim gece kesinlikle yaşanması gereken şeylerdi bizim için ve 5 Yıl'a süper bir final oldu içimizde kırık parçalar olsa da eksik birşey kalmadı.

Ayrılığın ardındaki uyuşukluğumu attığım 1 haftalık ege tatili ve ardından sene içinde kapıldığım arazi motosikleti tutkusu beni çok farklı ortamların içine soktu kesinlikle ve yenilendiğimi hissettim.

Bu dönemde kazanıp bir çoğuna hala sımsıkı tutunduğum yeni ve eski arkadaşlarım ile yeniden yaşama sevincini yakaladım. Özellikle sen kuzum Aslı. Adını burada geçirmeden nasıl edebilirim. Tüm arkadaşlarımla her an görüşemesem de. Yeniden halimi hatrımı soran arkadaşlarım olması bile muazzam geliyor.

Bu dönemde hayatıma giren kadınlar kapalı bir ilişkide neler kaçırdığımı anlamama ve kadınları anlama yolunda kendimi geliştirmeye devam etmeme sebep oldu. Bundan çok memnunum ve zaten kadınları hep sevmiş ve hayranlık duymuşumdur.

Özellikle Zeycan. Ne enteresan bir yıldı değil mi tatlım? Kaç kere değişip farklılaşıp uyum sağlamak durumunda kaldık öyle. Sabrımız takdire şayan kesinlikle. Umarım gelecekte ikimize de mutluluk planlanmıştır.

Bu yıl nihayet kendim için bir yerim oldu. Fazla birşey değil ama çok şükür 2 arkadaşımın yanında kendi odama Fulya'daki bir eve geçtim. Herşeyi yeni baştan öğrenmek ve nihayet şehir merkezinde yaşamak harika bir duygu. Büyük konuşmak istemem ama bundan sonra ne olursa olsun böyle tek devam edeceğim sanırım...

2006 Anneannemi 2007 Babamı ve FT kardeşliğimizden yamahaakif'i almıştı. "2008 bu yönden bizi üzmedi" derken pek çok şey paylaştığımız Atilla'yı aramızdan motosiklet kazasıyla ayrıldı. Kendi kazalarımda korktuğum "Annemin ve Özgenin hayatı kararır" düşüncesini Atilla'nın annesinde ve sözlüsünde birebir gördüm ve içim yandı. Rahat uyu canım kardeşim.

2008 in son dakika süprizlerinden birisi de hayatıma giren ve hemen kaynaştığım Urşka & Antonio çifti oldu. Teoride ve uygulamada Türkçe öğretip İspanyolca öğreniyorum ve kendileriyle çok güzel vakit geçiriyorum.

Her haliyle 2008 unutulmaz bir yıldı...

2 yorum:

Aslı Aker dedi ki...

Canım...
2009'da da bir arada...
Her şeye güzel olsun daha da! :)

Fahri Ayberk Bağcı dedi ki...

Kuzum...

Önümüze bakalım seni misafir etmeden bu ev bana altın kafes :P