27 Ocak 2009 Salı

Hiç Yere Yok Olan Canlar...

Merhaba arkadaşlar...

Bu alıştığınız politik veya ticari amaçlı zincirleme e-postalardan birisi değildir tamamen kendim yazıyorum ve tüm listeme gönderiyorum.



Güncel olayları biraz olsun takip edenlerin bildiği gibi İstanbul'da yeni yapılan Metrobüs Hattının bariyerler 5 gün içerisinde iki motosiklet sürücüsünün hayatına mal oldu... İki sürücünün de korumaları tam olmasına rağmen kafaları bu giyotin gibi tel bariyerlere takılarak bedenlerinden ayrıldı ve feci şekilde can verdiler.



Birkaç yakın arkadaşımın kişisel girişimleriyle bu iki korkunç olayın sıradan ölüm haberleri olmak yerine kamuoyunda bir uyanışa yol açabilmesi için Milliyet Online Haber sitesinde kendi kalemlerinden bir yazının yayınlanmasını başardılar. Sizlerden ricam bu haberin mümkün olduğunca çok okuyucuya ulaşması ve habere yine mümkün olduğunca çok yorum yapılması. Böylece bu haberin dikkat çekmesini ve bilinç oluşmasını amaçlıyoruz. Belki çoğunuz motosiklet sürücüsü değilsiniz ancak illaki bir tanıdığınız ya da akrabanız bu şehirde motosiklet kullanıyor ve bu risk ile her gün yüzleşiyor lütfen bize sahip çıkın.


Başta da dediğim gibi bu hiç bir kuruma bağlı bir çalışma değil tamamen kişisel bir girişimdir...http://www.milliyet.com.tr/Yasam/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=yasam&ArticleID=1052014&Date=27.01.2009&b=5%20gunde%20ikinci%20faciaSevgiler...

Hiç yorum yok: